Nieuws Projecten

Bedankt!

Beste vrienden van de Stichting, we zijn verheugd de sluiting van de Project Volksbibliotheek Sarmiento aan te kondigen!

Dankzij uw bijdragen aan dit project kunnen de kinderen van Tandil nu genieten van een totaal vernieuwde multifunctionele zaal waar ze toegang hebben tot lezen, deelnemen aan workshops en sociaal-culturele activiteiten.

De Biblioteca Popular Sarmiento (Volksbibliotheek Sarmiento) in Villa Italia, Tandil is een civiele non-profit organisatie, die culturele toegang biedt en het lezen bevordert voor kwetsbare sectoren van de samenleving sinds 1940. Het biedt ook educatieve workshops en sociaal-culturele activiteiten zoals muziek, dans, theater, exposities, literatuur, etc.

Lees meer over dit project.

Kinderen studeren in de multifunctionele zaal

Comments are closed.