Met veel enthousiasme kondigen we de succesvolle voltooiing aan van het Bernardino Rivadavia-project op School nr. 475 in Rafaela, Santa Fe. Dit project heeft grote voordelen opgeleverd voor meer dan 400 leerlingen van de basisschool en volwassenen die deelnemen aan de timmerwerkplaats. 
Nieuws Projecten

Volledige voltooiing van het Bernardino Rivadia-project 👏

Met veel enthousiasme kondigen we de succesvolle voltooiing aan van het Bernardino Rivadavia-project op School nr. 475 in Rafaela, Santa Fe. Dit project heeft grote voordelen opgeleverd voor meer dan 400 leerlingen van de basisschool en volwassenen die deelnemen aan de timmerwerkplaats. 

De werkplaats beschikt nu over moderne apparatuur, waarbij oude en verouderde machines zijn vervangen. Bovendien zijn we verheugd om aan te kondigen dat we dankzij succesvolle inzamelingsinspanningen een klaslokaalprojector hebben kunnen verwerven. Deze waardevolle toevoeging zal het onderwijs- en leerproces aanzienlijk verbeteren, waardoor onze toegewijde docenten en studenten hun indrukwekkende werk kunnen presenteren en betrokken kunnen zijn bij dynamische leerervaringen. 

We zijn dankbaar voor alle supporters die deze upgrade mogelijk hebben gemaakt. 

Onze toewijding aan de voortdurende ontwikkeling van de school blijft sterk, omdat we streven naar kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onze studenten willen ondersteunen voor een betere toekomst. 
Samen kunnen we een blijvende impact maken. 💪

Comments are closed.