Creciendo Juntos (Samen Groeien)

Creciendo Juntos (Samen Groeien)
Fundación Convivir (Stichting Samen Leven)
Guadalupe Este, Santa Fe, Argentina.


Omschrijving en doelstellingen:

Stichting Convivir heeft als doel de levenskwaliteit van geestelijk gehandicapten te helpen verbeteren, zowel volwassenen als tieners, door middel van het aanbieden van verschillende diensten en integrale medische aandacht aan zowel de begunstigden als hun familie. Er wordt ook veel aandacht besteed aan het personeel, gezien de medische eigenschappen van de patiënten. Deze instelling is een niet-gouvernementele organisatie, die zeer moeilijk aan fondsen kan komen. Ze krijgen via diverse kanalen steun, die wordt gebruikt voor dagelijks onderhoud van de instelling en diensten.

Stichting Convivir dient bij SSNA het verzoek in tot samenwerking op het gebied van verbetering van het gebouw with new separating doors, de aanschaf van een gymapparaat, opbowen van een overdakked galerij. Daarnaast vragen zij een fototoestel aan, dat voor professionele doeleinden gebruikt zal worden en bij een project dat gericht is op het opleiden van de geestelijk gehandicapten.

Projectleider:
Olga Uriarte – Stichting Convivir

Begunstigden: Direct: op dit moment 16 personen met een geestelijke handicap. Indirect: hun families en het personeel van de instelling.

Kosten: Aanschaf van materiaal voor new separating doors, de aanschaf van een gymapparaat, opbouwen van een overdakked galerij en een fototoestel. Totaal: 5000 Euro.