Materiaal voor de operatiekamer van het Pediatrische Ziekenhuis Federico Falcon

Basiselementen voor het materiaal van de operatiekamer van het Pediatrische Ziekenhuis Federico Falcon

omschrijving en doelstellingen:
Dit project zal met basiselementen voor het materiaal van het (surgery room) van het Pediatrische Ziekenhuis Federico Falcon verstrekken. Het Ziekenhuis vraag voor een Oxicapnograph en drie plaats voor de was van handen. Het ziekenhuis is 40 kilometers ten noorden aan de stad van Buenos aires. Het is het unieke Pediatrische Ziekenhuis met gratis dients in het area en omgeving. In het geval één van de patiënten moest geopererde worden, vereist moet ze naar de andere ziekenhuizen, zoals het Ziekenhuis van La Plata (één uur ongeveer van afstand) worden overgebracht. De kinderen die aan dit Ziekenhuis overeenstemmen komen uit families onder de lijn van armoede die hun basisbehoeften kan nauwelijks behandelen. Dit veroorzaakt onberekenbare economische problemen aan deze families voor wie deze overdracht in veel gevallen onmogelijk wordt. De gemeentelijke en provinciale overheid samen met de “Cooperadora“ van het Ziekenhuis heeft geopened het gebied van Intensieve Therapie die met de installatie van een operatie zaal zal worden aangevuld. In deze project twee Rotary Clubs helpen voor de bouw van de (surgery room) en heeft voor de controle en de supervisie van het totale project samengewerkt.

Projectleider: Susana Oleskow – Voorzitter Rotary Club “Pilar Norte”

Begunstigden direct : Op het ogenblik behandelt het Ziekenhuis door spoed dienst een gemiddelde van 250 kinderen per dag die uit families onder de lijn van armoede komen.

Begunstigden indirect: de stad van DelViso, heeft een bevolking van 220.000 inwoners. Het ziekenhuis behandelt ook de behoeften van andere (near by) regio: Escobar, Jose C. Paz, Malvinas Argentinas en San Miguel, “Zona V Sanitaria” (Sanitary area)

Kosten: Het materiaal van de operatie zaal omvat: een Oxicapnógrafo (Euro 3.100), drie plaats voor de was van handen (Euro 1.400) Totaal: 4.500 Euro

qui

qui

pil

qui

qui